Οι επιτηρητές των υπηρεσιών της Klados Security S.A.  εργάζονται συνήθως σε ομάδες δύο ή περισσοτέρων ατόμων ανάλογα τον τομέα της υπηρεσίας και τον αριθμό του προσωπικού που επιτηρούν.  Διαθέτουν τον απαραίτητο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και με την πολυετή τους εμπειρία διασφαλίζουν το καλύτερο  αποτέλεσμα και τον άριστο συντονισμό  σε στιγμές κρίσης αλλά και προληπτικά συντονίζουν την ομαλή λειτουργία και διεξαγωγή κάθε υπηρεσίας με σκοπό την αποφυγή λαθών και ατοπημάτων.

This slideshow requires JavaScript.

Klados   Security   S.A.  Κεντρικό :   Ελ. Βενιζέλου   260   Γάζι Ηρακλείου   Κρήτης   ΤΚ :   71414   Τηλ / Fax :   2810 822 555 , 822 615   Κινητό :   6976 590 100   Άμεση   Επέμβαση   24 ώρες

  • 24 ΩΡΕΣ

  • Η Klados Security αποτρέπει κάθε απόπειρα διάρρηξης, κλοπής, κλπ. επεμβαίνοντας άμεσα οπουδήποτε χτύπησε το σύστημα συναγερμού. Με περιπολικά κατάλληλα εξοπλισμένα και επανδρωμένα από ένστολο προσωπικό ασφαλείας που καθοδηγείτε από το Κέντρο και στο οποίο δίνονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες ώστε να γίνει πλήρης και ταχύς έλεγχος και επιθεώρηση του χώρου του πελάτη μας.
  • WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann