Η Klados Security S.A. μέλος του ομίλου εταιρειών Klados Group S.A. ιδρύθηκε με γνώμονα τις ανάγκες για την ασφάλεια των πολιτών, παρέχοντας υπηρεσίες ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών για ατομικές φυλάξεις φυσικά και νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Εδρεύει στο Γάζι Ηρακλείου Κρήτης, Ελ. Βενιζέλου 260 με υποκατάστημα στο Ρέθυμνο Κρήτης, Πορτάλιου 22 και στην Αττική Ελ.Βενιζέλου 113 Πειραιάς. Σκοπεύοντας στη δημιουργία υποκαταστημάτων και σε άλλες μεγαλουπόλεις της χώρας, προσφέροντας υπηρεσίες εντός του ελλαδικού χώρου αλλά και σε διεθνή επίπεδα (International Servises) σε συνεργασία με άλλες εταιρείες, ίδιου κύρους.

This slideshow requires JavaScript.

Klados   Security   S.A.  Κεντρικό :   Ελ. Βενιζέλου   260   Γάζι Ηρακλείου   Κρήτης   ΤΚ :   71414   Τηλ / Fax :   2810 822 555 , 822 615   Κινητό :   6976 590 100   Άμεση   Επέμβαση   24 ώρες

  • 24 ΩΡΕΣ

  • Η Klados Security αποτρέπει κάθε απόπειρα διάρρηξης, κλοπής, κλπ. επεμβαίνοντας άμεσα οπουδήποτε χτύπησε το σύστημα συναγερμού. Με περιπολικά κατάλληλα εξοπλισμένα και επανδρωμένα από ένστολο προσωπικό ασφαλείας που καθοδηγείτε από το Κέντρο και στο οποίο δίνονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες ώστε να γίνει πλήρης και ταχύς έλεγχος και επιθεώρηση του χώρου του πελάτη μας.
  • WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann