dreamstime_xl_26402078

Π Υ Ρ Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α

Ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα, φροντίζουμε ώστε η  εξειδικευμένη ομάδα του προσωπικού μας στη χρήση των συστημάτων πυρόσβεσης και σε ενέργειες τις οποίες καταφεύγει ώστε να εξασφαλίζεται η επιτυχής αντιμετώπιση μιας φωτιάς αλλά και της πρόληψή της  να ενημερώνεται  πάνω σε όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικές με όλα τα θέματα πυρασφάλειας. Εξασφαλίζεται έτσι η διαχρονική καταλληλότητα του απασχολούμενου προσωπικού, η αποδοτικότητα του στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος-κινδύνου δύναται να προκύψει και η ικανότητά του στην περιφρούρηση των αγαθών των πελατών μας.

 

                                              

Best online bookmaker Sky Bet read full bookie review at bettingy.com

Klados   Security   S.A.  Κεντρικό :   Ελ. Βενιζέλου   260   Γάζι Ηρακλείου   Κρήτης   ΤΚ :   71414   Τηλ / Fax :   2810 822 555 , 822 615   Κινητό :   6976 590 100   Άμεση   Επέμβαση   24 ώρες

  • 24 ΩΡΕΣ

  • Η Klados Security αποτρέπει κάθε απόπειρα διάρρηξης, κλοπής, κλπ. επεμβαίνοντας άμεσα οπουδήποτε χτύπησε το σύστημα συναγερμού. Με περιπολικά κατάλληλα εξοπλισμένα και επανδρωμένα από ένστολο προσωπικό ασφαλείας που καθοδηγείτε από το Κέντρο και στο οποίο δίνονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες ώστε να γίνει πλήρης και ταχύς έλεγχος και επιθεώρηση του χώρου του πελάτη μας.
  • WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann