Π Ρ Ο Σ Τ Α Σ Ι Α    Ε Π Ι Β Α Τ Ω Ν

Η εταιρεία Klados Security S.A.  καλύπτει πλήρως την ανάγκη συνοδείας ή προσωπικής ασφάλειας, διαθέτοντας προσωπικό εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο  από πλευράς φυσικής κατάστασης και ψυχικής ετοιμότητας, με υψηλό επίπεδο ικανότητας στη χρήση των φυσικών πειθαρχιών για την υπεράσπιση των πελατών μας.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ2ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ
Αναλαμβάνουμε συνοδεία ασφαλείας σε μεταφορές – εκδρομές – ταξίδια με λεωφορεία. Διακριτική παρουσία security σε μετακινήσεις για την ασφάλεια των επιβατών. Το προσωπικό ασφαλείας στις παραπάνω μετακινήσεις είναι εκπαιδευμένο και  εφοδιασμένο με τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και με φορητό φαρμακείο Α” Βοηθειών που θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση ανάγκης.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ

Αναλαμβάνουμε συνοδεία ασφαλείας σε μεταφορές – εκδρομές – ταξίδια με τρένα. Διακριτική παρουσία security σε μετακινήσεις για την ασφάλεια των επιβατών. Το προσωπικό ασφαλείας στις παραπάνω μετακινήσεις είναι εκπαιδευμένο και  εφοδιασμένο με τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και με φορητό φαρμακείο Α” Βοηθειών που θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση ανάγκης.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

Η Klados Security S.A. με ειδικά εκπαιδευμένους άντρες απαρτίζεται από πρώην στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων, ενόπλους και με στρατιωτικό υπόβαθρο.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦ.

 

Klados   Security   S.A.  Κεντρικό :   Ελ. Βενιζέλου   260   Γάζι Ηρακλείου   Κρήτης   ΤΚ :   71414   Τηλ / Fax :   2810 822 555 , 822 615   Κινητό :   6976 590 100   Άμεση   Επέμβαση   24 ώρες

  • 24 ΩΡΕΣ

  • Η Klados Security αποτρέπει κάθε απόπειρα διάρρηξης, κλοπής, κλπ. επεμβαίνοντας άμεσα οπουδήποτε χτύπησε το σύστημα συναγερμού. Με περιπολικά κατάλληλα εξοπλισμένα και επανδρωμένα από ένστολο προσωπικό ασφαλείας που καθοδηγείτε από το Κέντρο και στο οποίο δίνονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες ώστε να γίνει πλήρης και ταχύς έλεγχος και επιθεώρηση του χώρου του πελάτη μας.
  • WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann