Ε / Γ   Α Υ Τ Ο Κ Ι Ν Η Τ Α 

ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ : Για την ασφαλέστερη και αρτιότερη μετακίνηση των πελατών μας,  η εταιρία μας σας προσφέρει εξειδικευμένο προσωπικό και στόλο αυτοκινήτων με πλήρη εξοπλισμό και απόλυτα εναρμονισμένο με τα διεθνή standards, για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Η υψηλή πελατεία μας απολαμβάνει τη μοναδική εμπειρία του εκλεπτυσμένου service, συνδυασμένη με διακριτικότητα, συνέπεια και ασφάλεια. Η άφιξη, αναχώρηση και μεταφορά των πελατών μας  αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία της εξυπηρέτησής μας και ιδανικές συνθήκες άνεσης και ασφάλειας. Τιμή μας η ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας.

MINI BUS : Με τη σωστή οργάνωση, την άψογη εξυπηρέτηση, τα σύγχρονα πούλμαν, τους έμπειρους οδηγούς μας, και με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη εξασφαλίζουμε την άριστη μετακίνηση και την ασφάλεια σε κάθε ταξίδι. Η πολυετή πείρα των οδηγών μας, η φιλική διάθεση, η ευπρεπή εμφάνιση και η διακριτικότητα καλύπτουν σε κάθε επιβάτη μας, την απόλυτη και ασφαλέστερη μεταφορά του. Εκτός από τους οδηγούς και τους ξεναγούς μας σε όλες τις μετακινήσεις – εκδρομές υπάρχει δυνατότητα παρουσίας προσωπικού  ασφαλείας (security) εξειδικευμένο κι εφοδιασμένο με φαρμακευτικό υλικό Ά Βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης για ακόμα καλύτερη ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ : Αναλαμβάνουμε συνοδεία ασφαλείας σε μεταφορές – εκδρομές – ταξίδια με λεωφορεία. Διακριτική παρουσία security σε μετακινήσεις για την ασφάλεια των επιβατών. Το προσωπικό ασφαλείας στις παραπάνω μετακινήσεις είναι εκπαιδευμένο και  εφοδιασμένο με τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και με φορητό φαρμακείο Α” Βοηθειών που θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση ανάγκης.

 

Best online bookmaker Sky Bet read full bookie review at bettingy.com

Klados   Security   S.A.  Κεντρικό :   Ελ. Βενιζέλου   260   Γάζι Ηρακλείου   Κρήτης   ΤΚ :   71414   Τηλ / Fax :   2810 822 555 , 822 615   Κινητό :   6976 590 100   Άμεση   Επέμβαση   24 ώρες

  • 24 ΩΡΕΣ

  • Η Klados Security αποτρέπει κάθε απόπειρα διάρρηξης, κλοπής, κλπ. επεμβαίνοντας άμεσα οπουδήποτε χτύπησε το σύστημα συναγερμού. Με περιπολικά κατάλληλα εξοπλισμένα και επανδρωμένα από ένστολο προσωπικό ασφαλείας που καθοδηγείτε από το Κέντρο και στο οποίο δίνονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες ώστε να γίνει πλήρης και ταχύς έλεγχος και επιθεώρηση του χώρου του πελάτη μας.
  • WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann