ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ                             ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
AK_0204                               AK_0208Β

 

 

 


AK_0208Β

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ

Με προπορευόμενα ασυρματοφόρα περιπολικά και μοτοσυκλέτες με φωτοσήμανση κι έμπειρους οδηγούς για μετακινήσεις ποδηλατοδρόμων και αγώνων δρόμου με ασφάλεια καθόλη την διάρκεια, από την έναρξη έως τη λήξη της διαδρομής ή του αγώνα.

 


AK_0208Β

ΒΑΡΕΩΝ  ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Για ασφαλείς μετακινήσεις βαρέων οχημάτων προπορευόμαστε με ασυρματοφόρα περιπολικά και μοτοσυκλέτες με φωτοσήμανση με έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, ακολουθώντας το καθόλη την πορεία τους , από την αφετηρία έως και τον τερματισμό τους.

 

Best online bookmaker Sky Bet read full bookie review at bettingy.com

Klados   Security   S.A.  Κεντρικό :   Ελ. Βενιζέλου   260   Γάζι Ηρακλείου   Κρήτης   ΤΚ :   71414   Τηλ / Fax :   2810 822 555 , 822 615   Κινητό :   6976 590 100   Άμεση   Επέμβαση   24 ώρες

  • 24 ΩΡΕΣ

  • Η Klados Security αποτρέπει κάθε απόπειρα διάρρηξης, κλοπής, κλπ. επεμβαίνοντας άμεσα οπουδήποτε χτύπησε το σύστημα συναγερμού. Με περιπολικά κατάλληλα εξοπλισμένα και επανδρωμένα από ένστολο προσωπικό ασφαλείας που καθοδηγείτε από το Κέντρο και στο οποίο δίνονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες ώστε να γίνει πλήρης και ταχύς έλεγχος και επιθεώρηση του χώρου του πελάτη μας.
  • WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann