Ε Π Ι Τ Η Ρ Η Σ Η   Χ Ω Ρ Ω Ν   Π Α Τ Ρ Ο Λ 

Με ασυρματοφόρο όχημα ή πεζό φύλακα χρησιμοποιώντας το τελευταίας τεχνολογίας καταγραφικό όργανο, On line δορυφορικές συνδέσεις με κέντρο που αποθηκεύει πληροφορίες και εμφανίζει τις ακριβείς επισκέψεις (προγραμματισμένες ή σε άτακτα χρονικά διαστήματα ) του φύλακα κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του, επιβεβαιώνοντας την παρουσία του και εμφανίζοντας μέσω strip το συμφωνημένο ωράριο επιτήρησης στο χώρο του πελάτη. Μετά από επιθυμία του πελάτη προγραμματίζεται strip, το οποίο τοποθετείται στον χώρο που αυτός έχει επιλέξει να φυλάσσεται. Σε καθημερινή βάση, ο φύλακας μας πραγματοποιεί τον προσυμφωνημένο πλήθος επισκέψεων σε μη καθορισμένες ώρες για την μη στοχοποίησή του από πιθανούς διαρρήκτες.

Klados   Security   S.A.  Κεντρικό :   Ελ. Βενιζέλου   260   Γάζι Ηρακλείου   Κρήτης   ΤΚ :   71414   Τηλ / Fax :   2810 822 555 , 822 615   Κινητό :   6976 590 100   Άμεση   Επέμβαση   24 ώρες

  • 24 ΩΡΕΣ

  • Η Klados Security αποτρέπει κάθε απόπειρα διάρρηξης, κλοπής, κλπ. επεμβαίνοντας άμεσα οπουδήποτε χτύπησε το σύστημα συναγερμού. Με περιπολικά κατάλληλα εξοπλισμένα και επανδρωμένα από ένστολο προσωπικό ασφαλείας που καθοδηγείτε από το Κέντρο και στο οποίο δίνονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες ώστε να γίνει πλήρης και ταχύς έλεγχος και επιθεώρηση του χώρου του πελάτη μας.
  • WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann