ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ

 

logoH εταιρία KLADOS SECURITY S.A. είναι Ν.Π.Ι.Δ. είναι θυγατρική εταιρία του ομίλου  επιχειρήσεων KLADOS GROUP S.A . Ιδρύθηκε από τον Κλάδο Β. Κωνσταντίνο και διοικείται από την πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας Μαρία Κλάδου και το Δ/Σ σύμφωνα με τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων.

Η εταιρία απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό απόλυτα εξειδικευμένο και πιστοποιημένο στον τομέα του ( γραμματειακή υποστήριξη, επόπτες, πωλητές, προσωπικό ασφαλείας – φύλαξης , σωματοφύλακες , επόπτες , οδηγούς οχημάτων και σκαφών , ναυαγοσώστες και δύτες  ) επιλεγμένο με πολύ αυστηρά κριτήρια ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται με επαγγελματισμό και ευθύνη στους υψηλούς και απαιτητικούς στόχους που έχουμε θέσει για την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Klados   Security   S.A.  Κεντρικό :   Ελ. Βενιζέλου   260   Γάζι Ηρακλείου   Κρήτης   ΤΚ :   71414   Τηλ / Fax :   2810 822 555 , 822 615   Κινητό :   6976 590 100   Άμεση   Επέμβαση   24 ώρες

  • 24 ΩΡΕΣ

  • Η Klados Security αποτρέπει κάθε απόπειρα διάρρηξης, κλοπής, κλπ. επεμβαίνοντας άμεσα οπουδήποτε χτύπησε το σύστημα συναγερμού. Με περιπολικά κατάλληλα εξοπλισμένα και επανδρωμένα από ένστολο προσωπικό ασφαλείας που καθοδηγείτε από το Κέντρο και στο οποίο δίνονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες ώστε να γίνει πλήρης και ταχύς έλεγχος και επιθεώρηση του χώρου του πελάτη μας.
  • WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann