ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – SECURITY

H σωστή επιλογή του προσωπικού είναι για εμάς μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες.

Πιο συγκεκριμένα, το ήθος, η σταθερή προσωπικότητα και η ακεραιότητα του χαρακτήρα αποτελούν τα κυρίαρχα κριτήρια για την επιλογή του Προσωπικού Ασφαλείας, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ευθύνες και να φέρει σε πέρας το απαιτητικό έργο του.

  • Το προσωπικό ασφαλείας της Klados Security S.A. διαθέτει την από τον Νόμο 2518/1997 Άδεια εργασίας ως προσωπικό ασφαλείας Ι.Ε.Π.Υ.Α.
  • Είναι ένστολοι, με εγκεκριμένη στολή με τα διακριτικά της Εταιρείας από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.
  • Είναι εφοδιασμένοι, με αλεξίσφαιρο γιλέκο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Ν.3707/2008).Είναι εξοπλισμένοι, με κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό όπως Ασύρματα μέσα επικοινωνίας, Φακό τύπου MAG LITE, Σφυρίχτρα, Ζώνη τύπου Α/Τ για την επιτήρηση – φύλαξη κινητών ή ακινήτων περιουσιακών αγαθών και εγκαταστάσεων.

This slideshow requires JavaScript.

BODYGUARDS

Οι υπηρεσίες των σωματοφυλάκων μας περιλαμβάνουν προσωπική φύλαξη ενός ατόμου καθώς επίσης και ομαδική φύλαξη σε γκρουπ, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας. Οι σωματοφύλακές μας είναι αναγνωρισμένοι και εκπαιδευμένοι σε όλες τις συνθήκες ασφάλειας που αφορούν την προσωπική φύλαξη.

Όλοι οι σωματοφύλακές μας έχουν εμπειρία στη φύλαξη διασημοτήτων, αξιωματούχων και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών.Παράλληλα οι σωματοφύλακες μας είναι άρτια καταρτισμένοι στις πρώτες βοήθειες, στην πυρόσβεση, στην οδήγηση, στην αντιμετώπιση απειλής, στα όπλα, στις πολεμικές τέχνες, στην επικοινωνία, στους εκρηκτικούς μηχανισμούς, οι περισσότεροι κατέχουν και δεύτερη ξένη γλώσσα και έχουν όλοι ανεξαιρέτως άριστη φυσική κατάσταση και υψηλό πνευματικό επίπεδο.

This slideshow requires JavaScript.

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ

ΠΙΣΙΝΕΣ – ΠΑΡΑΛΙΕΣ: Ακολουθώντας την αυξανόμενη ανάγκη ασφάλειας των συμπολιτών μας την ευαισθησία και την αγάπη για την ανθρώπινη ζωή επεκτείναμε τις υπηρεσίες μας και στη θάλασσα δημιουργώντας τον τομέα ναυαγοσωστικών υπηρεσιών και ακτοφυλακής. Παρέχουμε πλήρη ναυαγοσωστική κάλυψη με επαγγελματίες ναυαγοσώστες και όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που απαιτεί η νομοθεσία (άδεια από λιμεναρχείο), ειδικές γνώσεις Α Βοηθειών, πιστοποίηση απινιδωτή, πρόληψη και αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας σε παραλίες, πισίνες, water parks, κατασκηνώσεις, για δήμους, ξενοδοχεία, ιδιώτες.
Για κάθε ναυαγοσώστη υπάρχει απαραιτήτως, σύμφωνα κ με το Προεδρικό Διάταγμα 23 φύλλο 18 7/2/2000 του Υπουργείου Εμπορικής ναυτιλίας, πορτοκαλί σωστική λέμβος για παραλίες, πλήρης φαρμακευτικό υλικό Ά Βοηθειών, κιάλια , σημαίες, σημαδούρες, φακοί, οξυγόνα, μάσκες, μαχαίρια, πλωτά φορεία, πτυσσόμενα φορεία, σωσίβια, κουβέρτες ισοθερμικές, σκοινιά, πυροσβεστήρες κλπ.)
Επιπλέον: Οι υπηρεσίες μας ενισχύονται με επανδρωμένο ταχύπλοο διασωστικό σκάφος και τον απαραίτητο εξοπλισμό για περιπολίες και εντοπισμό αγνοουμένων.
Σημείωση: Πλέον και σε ειδικές περιπτώσεις παρέχουμε ασθενοφόρο και ελικόπτερο για τη μεγιστη ασφάλεια.

This slideshow requires JavaScript.

ΔΥΤΕΣ

Πιστοποιημένοι και έμπειροι δύτες συγκροτούν την ομάδα διάσωσης με γνώσεις Α” Βοηθειών και ναυαγιοκατάδυσης για περιπτώσεις ναυαγίων. Γίνεται αναζήτηση, εντοπισμός και ανάσυρση αγνοουμένων, αντιμετωπίζοντας έκτακτα περιστατικά σε θάλασσα, ποτάμια, λιμνοδεξαμενές. Με βασικό εξοπλισμό (φαρμακευτικό υλικό Α΄Βοηθειών, φιάλες κατάδυσης, στολές κατάδυσης, σωσίβια, πλωτές σανίδες, σωστικές λέμβους, ταχύπλοο διασωστικό σκάφος σε περίπτωση ναυαγίου), επεμβαίνουμε άμεσα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

This slideshow requires JavaScript.

ΟΔΗΓΟΙ

Έμπειροι  και ευσυνείδητοι οδηγοί επανδρώνουν τις υπηρεσίες μεταφορών και συνοδείας εφοδιασμένοι με κινητά τηλεφωνά που σε συνδυασμό με το γραφείο κίνησης της εταιρία μας το οποίο λειτουργεί επί 24ωρου βάσης, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας αλλά και άμεσης αντιμετώπισης τυχόν προβλημάτων.

Η ασφάλεια έρχεται πρώτη σε ό, τι κάνουμε και οι προσεκτικά επιλεγμένοι επαγγελματίες οδηγοί μας με γνώση ξένων γλωσσών ,  εγγυώνται ασφαλής μεταφορά από το ένα μέρος στο άλλο.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Best online bookmaker Sky Bet read full bookie review at bettingy.com

Klados   Security   S.A.  Κεντρικό :   Ελ. Βενιζέλου   260   Γάζι Ηρακλείου   Κρήτης   ΤΚ :   71414   Τηλ / Fax :   2810 822 555 , 822 615   Κινητό :   6976 590 100   Άμεση   Επέμβαση   24 ώρες

  • 24 ΩΡΕΣ

  • Η Klados Security αποτρέπει κάθε απόπειρα διάρρηξης, κλοπής, κλπ. επεμβαίνοντας άμεσα οπουδήποτε χτύπησε το σύστημα συναγερμού. Με περιπολικά κατάλληλα εξοπλισμένα και επανδρωμένα από ένστολο προσωπικό ασφαλείας που καθοδηγείτε από το Κέντρο και στο οποίο δίνονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες ώστε να γίνει πλήρης και ταχύς έλεγχος και επιθεώρηση του χώρου του πελάτη μας.
  • WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann