Μ Ε Τ Α Φ Ο Ρ Α 

Scan10039Ε/Γ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ : προσφέρει εξειδικευμένο προσωπικό και στόλο αυτοκινήτων (λιμουζίνες, mini bus, λεωφορεία) με πλήρη εξοπλισμό και απόλυτα εναρμονισμένο με τα διεθνή standards, για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Η υψηλή πελατεία μας απολαμβάνει τη μοναδική εμπειρία του εκλεπτυσμένου service, συνδυασμένη με διακριτικότητα, συνέπεια και ασφάλεια. Η άφιξη, αναχώρηση και μεταφορά των πελατών μας  αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία της εξυπηρέτησής μας και ιδανικές συνθήκες άνεσης και ασφάλειας.

ksec-tom03-03Ε/Γ ΘΑΛΑΣΣΙΑ : με ειδικά εκπαιδευμένους άντρες (απαρτίζεται από πρώην στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων, ενόπλους και με στρατιωτικό υπόβαθρο) ,  παρέχει ασφάλεια στους επιβάτες πλοίων, σκαφών και οποιουδήποτε άλλου θαλάσσιου μεταφορικού μέσου, καθώς επίσης έχει στο δυναμικό της ταχύπλοα σκάφη και κατάλληλο προσωπικό, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα ασφαλής και άμεσης μεταφοράς και μέσω θαλάσσης των πελατών της ανά πάσα χρονική στιγμή της ζητηθεί.

ksec-helicopter-smallΕ/Γ ΕΝΑΕΡΙΑ : προσφέρει εξειδικευμένο προσωπικό και εναέρια μεταφορικά μέσα , όπως ελικόπτερα, παρέχοντας έτσι στους πελάτες της γρήγορες και άμεσες μεταφορές προσώπων, αλλά και πραγματοποιώντας εκδρομές με πτήσεις ελικοπτέρου που αποτελούν εμπειρίες ζωής για όποιον έχει την ευκαιρία να παρευρεθεί στις εκδρομές αυτές. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει τις μεταφορές αυτές, για την ασφαλή και ομαλή πραγματοποίησή τους.

AK_0208Β

ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ : Με προπορευόμενα ασυρματοφόρα περιπολικά και μοτοσυκλέτες με φωτοσήμανση και έμπειρους οδηγούς, για μετακίνηση VIP, ποδηλατοδρομίες, αγώνες δρόμου, για μετακινήσεις βαρέων οχημάτων σε οδικά δίκτυα. Με ειδικά εκπαιδευμένα άτομα έχοντας γνώση του ΚΟΚ αναλαμβάνουμε υπηρεσίες κυκλοφοριακής ρύθμισης σε δημόσια και ιδιωτικά δίκτυα για ασφαλή διακίνηση διερχομένων, εκτέλεση έργων.

05ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ : παρέχει στους πελάτες της την άμεση και ασφαλή μεταφορά και διακομιδή τους με ασθενοφόρο, παρέχοντας παράλληλα πρώτες βοήθειες καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που την απαρτίζει. Διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παροχή πρώτων βοηθειών, μπουκάλες οξυγόνου, φάρμακα, έμπλαστρα, ισοθερμικές κουβέρτες, επιδέσμους και ότι άλλο ορίζει η νομοθεσία.

 

Klados   Security   S.A.  Κεντρικό :   Ελ. Βενιζέλου   260   Γάζι Ηρακλείου   Κρήτης   ΤΚ :   71414   Τηλ / Fax :   2810 822 555 , 822 615   Κινητό :   6976 590 100   Άμεση   Επέμβαση   24 ώρες

  • 24 ΩΡΕΣ

  • Η Klados Security αποτρέπει κάθε απόπειρα διάρρηξης, κλοπής, κλπ. επεμβαίνοντας άμεσα οπουδήποτε χτύπησε το σύστημα συναγερμού. Με περιπολικά κατάλληλα εξοπλισμένα και επανδρωμένα από ένστολο προσωπικό ασφαλείας που καθοδηγείτε από το Κέντρο και στο οποίο δίνονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες ώστε να γίνει πλήρης και ταχύς έλεγχος και επιθεώρηση του χώρου του πελάτη μας.
  • WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann