Φ Υ Λ Α Ξ Η    Χ Ω Ρ Ω Ν 

security4ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΩΝ : Φύλαξη φυσικών και νομικών προσώπων, V.I.P., δημοσίων και ιδιωτικών χώρων (λιμάνια, αεροδρόμια, νοσοκομεία, σχολεία, τράπεζες, ξενοδοχεία, καταστήματα, οικίες κλπ) με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό με γνώση στο θέμα των στατικών – περιφερόμενων φυλάξεων, (ποδοσφαιρικός αγώνας, αθλητική εκδήλωση, έκθεση, συνεδριακός χώρος  κλπ). Αναλαμβάνουμε την ασφάλεια των χώρων με την υλικοτεχνική υποστήριξη και υποδομή (έλεγχος χώρου με  ειδικά συστήματα αντιμετώπισης δολιοφθορών και άλλων παράνομων ενεργειών), αλλά και οχημάτων σε έκτακτες περιπτώσεις βλαβών σε απομακρυσμένες περιοχές. Επίσης την άψογη διεξαγωγή εκδηλώσεων , συνεδρίων κλπ  με έλεγχο στοιχείων και ασφαλή διακίνηση των προσκεκλημένων στο  χώρο. Σχέδιο ασφαλείας απεγκλωβισμού και μεταφοράς σε ασφαλή ελεγμένο χώρο σε περίπτωση ανάγκης.

 

05

ΤΑΞΙΘΕΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ :  παρέχει, από ειδικά εκπαιδευμένα άτομα, υπηρεσίες υποδοχής  σε εκδηλώσεις που το απαιτούν όπως συνέδρια, σεμινάρια. Με εξειδικευμένο προσωπικό στον τομέα Υποδοχής αναλαμβάνουμε τη σωστή διεξαγωγή κάθε σεμιναρίου και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.  Με ευγένεια και επαγγελµατισµό, το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει ώστε όλα να κυλήσουν οµαλά και να διευκολύνουν τη ροή της όποιας εκδήλωσης µε τον καλύτερο τρόπο.

AK_0162ΒΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ : παρέχει υπηρεσίες για κυκλοφοριακή ρύθμιση – πάρκινγκ σε καταστήματα, και εκδηλώσεις. Τα καθήκοντα του προσωπικού μας είναι η τήρηση της ευταξίας κατά τη στάθμευση αλλά και μετακίνηση των πελατών του καταστήματος / χώρου, έτσι ώστε να μην προκαλείται κυκλοφοριακό πρόβλημα και να εξασφαλίζεται η ομαλή επίσκεψη του πελάτη στο κατάστημα / χώρο.

dreamstime_xl_26402078ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ : με πλήρη εξοπλισμό σε στεριά και θάλασσα, φροντίζουμε ώστε η  εξειδικευμένη ομάδα του προσωπικού μας στη χρήση των συστημάτων πυρόσβεσης και σε ενέργειες τις οποίες καταφεύγει ώστε να εξασφαλίζεται η επιτυχής αντιμετώπιση μιας φωτιάς αλλά και της πρόληψή της  να ενημερώνεται  πάνω σε όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικές με όλα τα θέματα πυρασφάλειας.

Klados   Security   S.A.  Κεντρικό :   Ελ. Βενιζέλου   260   Γάζι Ηρακλείου   Κρήτης   ΤΚ :   71414   Τηλ / Fax :   2810 822 555 , 822 615   Κινητό :   6976 590 100   Άμεση   Επέμβαση   24 ώρες

  • 24 ΩΡΕΣ

  • Η Klados Security αποτρέπει κάθε απόπειρα διάρρηξης, κλοπής, κλπ. επεμβαίνοντας άμεσα οπουδήποτε χτύπησε το σύστημα συναγερμού. Με περιπολικά κατάλληλα εξοπλισμένα και επανδρωμένα από ένστολο προσωπικό ασφαλείας που καθοδηγείτε από το Κέντρο και στο οποίο δίνονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες ώστε να γίνει πλήρης και ταχύς έλεγχος και επιθεώρηση του χώρου του πελάτη μας.
  • WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann