Κ Υ Κ Λ Ο Φ Ο Ρ Ι Α Κ Η   Ρ Υ Θ Μ Ι Σ Η  Ο Χ Η Μ Α Τ Ω Ν 

Με ειδικά εκπαιδευμένα άτομα έχοντας γνώση του Κ.Ο.Κ. αναλαμβάνουμε υπηρεσίες κυκλοφοριακής ρύθμισης σε δημόσιους και ιδιωτικούς  χώρους για ασφαλή διακίνηση διερχομένων και εκτέλεση έργων, καθώς και υπηρεσίες πάρκινγκ για την διευκόλυνση κατά την είσοδο –  έξοδο των οχημάτων.

3ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΑΡΑΛΙΩΝ : διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα, αλλά και εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, το οποίο έχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις του Κ.Ο.Κ. , για παροχή υπηρεσιών κυκλοφοριακής ρύθμισης σε πάρκινγκ πολυσύχναστων παραλιών, στις οποίες δημιουργούνται κυκλοφοριακά προβλήματα τόσο κατά τις καθημερινές, όσο και τα Σαββατοκύριακα. Πραγματοποιείται ταξιθεσία οχημάτων, για την αποφυγή κυκλοφοριακού προβλήματος κατά την προσέλευση των λουόμενων στην παραλία.

alugreco-liadakis-5ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ : διαθέτει έμπειρο προσωπικό, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή είσοδος και έξοδος των οχημάτων των πελατών του καταστήματος, αποφεύγοντας τυχόν κυκλοφοριακό πρόβλημα και αποκλεισμό των πελατών από το χώρο του καταστήματος. Ο παρκαδόρος υποδεικνύει στους πελάτες που εισέρχονται στο χώρο του καταστήματος που υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις parking, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθούν τόσο οι ίδιοι όσο και οι επόμενοι πελάτες που επρόκειτο να επισκεφτούν το κατάστημα.

E802C08386AA1B32D49E60AFFC672413ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ : παρέχονται υπηρεσίες κυκλοφοριακής ρύθμισης και ταξιθεσίας οχημάτων σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, όπως π.χ. σε περιπτώσεις γάμων, εκδηλώσεων κλπ. Ο παρκαδόρος ορίζει στους προσκεκλημένους την θέση στην οποία μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους, έτσι ώστε να αποφευχθεί τυχόν κυκλοφοριακό πρόβλημα και να μπορέσουν να παρκάρουν όσο το δυνατό περισσότερα οχήματα.

yakintheia6801ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ : διαθέτει έμπειρο προσωπικό με τον κατάλληλο εξοπλισμό (π.χ. ασυρμάτους) , και παρέχει υπηρεσίες για κυκλοφοριακή ρύθμιση και ταξιθεσία οχημάτων σε χώρους εκδηλώσεων. Οι παρκαδόροι τοποθετούνται κατά μήκος της διαδρομής μέχρι το σημείο της εκδήλωσης και ο εκάστοτε παρκαδόρος υποδεικνύει στα άτομα που καταφθάνουν στον χώρο της εκδήλωσης προς τα που να κατευθυνθούν και πού να παρκάρουν, έτσι ώστε να αποφευχθεί το κλείσιμο των δρόμων και να μπορέσουν να φτάσουν στον χώρο όσο το δυνατότερο περισσότερα άτομα.

Klados   Security   S.A.  Κεντρικό :   Ελ. Βενιζέλου   260   Γάζι Ηρακλείου   Κρήτης   ΤΚ :   71414   Τηλ / Fax :   2810 822 555 , 822 615   Κινητό :   6976 590 100   Άμεση   Επέμβαση   24 ώρες

  • 24 ΩΡΕΣ

  • Η Klados Security αποτρέπει κάθε απόπειρα διάρρηξης, κλοπής, κλπ. επεμβαίνοντας άμεσα οπουδήποτε χτύπησε το σύστημα συναγερμού. Με περιπολικά κατάλληλα εξοπλισμένα και επανδρωμένα από ένστολο προσωπικό ασφαλείας που καθοδηγείτε από το Κέντρο και στο οποίο δίνονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες ώστε να γίνει πλήρης και ταχύς έλεγχος και επιθεώρηση του χώρου του πελάτη μας.
  • WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann